Dierenzorg Zaanstreek collecte 2018

Hond schaduw PixabayMooi weer is heerlijk, dan kunnen de dieren lekker naar buiten. Maar net zoals wij mensen bij felle zon de schaduw opzoeken, wordt het onze asieldieren soms ook teveel. Dierenzorg Zaanstreek wil de dieren die wij in het asiel opvangen goede schaduwplekken kunnen bieden. Dit jaar gaat de opbrengst van onze Dierenzorg Zaanstreek collecte daarom naar de aanpassingen die daarvoor nodig zijn.

Helpt u mee?

Dierenzorg Zaanstreek collecteert dit jaar van zondag 15 juli tot en met zaterdag 21 juli 2018. De volledige opbrengsten komen tegoed aan de Zaanse dieren die aan de Dr. H.G. Scholtenstraat worden opgevangen.

Geld overmaken via bank of QR-code
Treft u ons niet aan uw deur, maar wilt u Dierenzorg Zaanstreek toch steunen, dan kunt u een bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL26 INGB 0000 5008 48 tnv Zaanse Stichting Dierenzorg. Of u maakt gebruik van onderstaande QR-code. Naast de code hieronder een instructie hoe dat werkt.

Namens de dieren en medewerkers alvast hartelijk dank!

 

QR code collecteScan de code met de camera van uw iPhone of in het geval van een andere smartphone met de QR-code scanner (let op: dit werkt niet in uw bank-app).

Vul vervolgens het bedrag in dat u wilt doneren en kies de bank waarmee u de iDeal transactie wilt uitvoeren.

Via uw eigen bank-app of -site kan de donatie vervolgens worden voldaan.

 

 

 

 

Even vooraf bekijken hoe makkelijk het betalen via QR-code gaat? Op Brede Jazz werkten ze ook met Qrtsing en dat ging zo:

QRTSJING – mobile fundraising Breda Jazz Festival from CM.com on Vimeo.

 

2 thoughts on “Dierenzorg Zaanstreek collecte 2018

  1. Hallo,
    We hebben in de stad een meeuw gezien, zijn twee poten is aan elkaar verbonden met een touwtje. Ik heb een foto van gemaakt. Ik weet niet of u ook naar dieren in het algemeen zorgt. Ik wilde het toch aanmelden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *