Eén nummer voor asiel en dierenambulance

Met ingang van begin 2018 werkt de Zaanse Stichting Dierenzorg met één telefoonnummer voor zowel hondencrèche, dierenpension, dierenasiel en dierenambulance. Na een kort keuzemenu worden bellers direct doorgeschakeld naar de juiste afdeling. Daarbij krijgen de vaak spoedeisende meldingen voor de ambulance voorrang in het menu.

Deze wijziging maakt onderdeel uit van de aanpassingen bij Dierenzorg die worden gedaan om klant en dier nog beter te kunnen helpen. Bestuursvoorzitter Louise Verra: “Meldingen voor de dierenambulance kan soms emotioneel zijn als een dier is aangereden of vermist. Het is voor medewerker en klant prettiger als die kunnen worden afgehandeld in een aparte ruimte. Aan de ontvangstbalie ontstaat zo ook meer rust en aandacht voor de overige klanten.”

Schermafbeelding 2018-01-05 om 12.43.46

2 thoughts on “Eén nummer voor asiel en dierenambulance

  1. Hoe is het met het tortelduifje die donderdag in de Klaas katerstraat opgehaald verwondt door een ekster ik vraag dit want het was een paartje de hele winter trouw door gebracht en dan dit het ander vogeltje zit hier zo zielig misschien mocht ze beter zijn plaats haar dan hier terug bedankt mv de Kovel.

    1. Dank voor het berichtje. De sierduif is naar het Vogelopvangcentrum in Krommenie gebracht. Wellicht dat ze daar meer informatie hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *