Menu Sluiten

Steun ons

Collecte 2020 gecanceld

Vanwege de Corona crisis  is ook de collecteweek van Dierenzorg Zaanstreek gecanceld.

Hierdoor lopen wij veel geld mis voor onze asieldieren en de Dierenambulance.

Mocht ons hiermee willen helpen en een bedrag willen overmaken, dan kan dat via onderstaande mogelijkheden.

Alvast hartelijk dank namens onze medewerkers, vele vrijwilligers en uiteraard de asieldieren en de zieke/gewonde (zwerf- en wilde)dieren uit de Zaanstreek.

Help Dierenzorg Zaanstreek

Dierenzorg Zaanstreek kan niet bestaan zonder donateurs, sponsoren, de jaarlijkse collecte, schenkingen, erfenissen en acties van plaatselijke scholen.

Donateur

Al vanaf € 1,75 per maand of € 20,- per jaar kunt u donateur worden. U ontvangt dan ieder kwartaal het Dierenzorg Magazine en u krijgt korting op de ritprijs van de Dierenambulance. 

Wij zijn ook heel blij met eenmalige schenkingen.

Maak zelf over

Ons bankrekeningnummer is: NL26 INGB 0000 5008 48
t.n.v.: Zaanse Stichting Dierenzorg.

Scan of klik en QRTSJING! Maak direct over:

Klik op de afbeelding of scan de code met uw smartphone, vul het bedrag in en voldoe de betaling via iDEAL via uw eigen bank.

  • iPhone (Apple, vanaf iPhone 6): scan via de camera. De app is standaard geïnstalleerd.
  • Smartphones (Android) en iPhone (tot iPhone 6): download een QR scanner via de app store.
Wat-doen-wij-met-donaties

Periodieke schenkingen

Wilt u regelmatig iets schenken aan Dierenzorg Zaanstreek, dan is een periodieke schenking het overwegen waard. Bij deze vorm zegt u toe om jaarlijks, voor tenminste 5 jaar, ons te steunen. Deze vorm van schenken biedt voordeel voor beide partijen. Uw periodieke schenking is fiscaal aftrekbaar en wij kunnen gedurende een aantal jaren op uw steun rekenen. 

Download hier de blanco schenkingsovereenkomst. Lees  hier meer over de voorwaarden van periodieke schenkingen.

Gegevens: 
Onze naamsvermelding: Zaanse Stichting Dierenzorg
RSIN nr: 806 461 469

U kunt Zaanse Stichting Dierenzorg opnemen in uw testament. Uw notaris informeert u hier graag over.

Wist u dat ….. ?

Dierenzorg Zaanstreek één van de goede doelen is van de Vriendenloterij?

Wanneer u meespeelt bij de Vriendenloterij heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen voor welk goed doel u mee wilt spelen. Laat Dierenzorg Zaanstreek één van deze goede doelen zijn!

Zo kunt u doneren aan alle goede doelen die de Vriendenloterij steunt. Dan wordt de opbrengst van de loten over alle goede doelen verdeeld (en dat zijn er veel).

U kunt ook zelf een goed doel uitkiezen. In dit geval gaat de helft van de opbrengst van dat lot direct naar het door u gekozen doel. Dat betekent dus dat Dierenzorg Zaanstreek per maand per lot  € 6,75,- kan ontvangen.   

Hoe kunt u Dierenzorg Zaanstreek steunen via de Vriendenloterij?

  • U kunt Dierenzorg Zaanstreek telefonisch doorgeven aan de Vriendenloterij door te bellen met de Ledenservice, T. 088 – 020 10 20;
  • U koopt een lot in de winkel: hier kunt u zelf uw doel kiezen;
  • U bestelt een lot via internet:
  1. Kies bij de vraag welk goed doel u wilt steunen voor de onderste optie “ik steun een club of stichting naar keuze
  2. Kies niet uit de lijst met goede doelen, maar kies voor het rechter tabblad “een club of vereniging naar keuze” en vul als zoekoptie “Zaanse” in, waarna u dan de “Zaanse stichting Dierenzorg te Zaandam” als uw goede doel kunt selecteren.

Let op: wij staan vermeld onder: “Zaanse stichting Dierenzorg te Zaandam”

Voor u een kans en voor ons een welkome financiële bijdrage.

Wat is de CBF-Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen, wordt uitgegeven.

Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Circa 80 procent van het particuliere Geefgeld staat inmiddels onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort

Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel
kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van Dierenzorg Zaanstreek als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Via de banner kunt u ons CBF- Erkenningspaspoort bekijken.

ANBI_FC

Doordat wij een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instantie) status hebben, kunnen wij ten volle profiteren van erfenissen en legaten. Hiervoor zijn wij geen belasting verschuldigd. Ook kunt u doneren door een zgn. lijfrente. 

Meer informatie? Kijk op  anbi.nl