Menu Sluiten

Dagopvang voor honden

Maak kennis met onze Dagopvang voor honden

N.B. Tijdens de Coronacrisis gelden andere regels m.b.t.brengen en ophalen. Deze kunt u op de homepagina terugvinden.  

Gratis Dagopvang Coupon

U hoeft uw hond niet meer alleen thuis te laten. Wij vangen uw hond met liefde voor u op, terwijl u met een gerust hart naar uw werk kunt gaan.

Dierenzorg Zaanstreek is 10 jaar en trakteert u daarom op een gratis dagje Dagopvang voor uw hond. Download hier uw coupon. Komt u kennismaken met ons?

NB. deze coupon is alleen voor nieuwe klanten. 1 coupon per eigenaar, eenmalig geldig. U dient dit wel van tevoren te plannen bij ons, i.v.m. de beschikbaarheid. De coupon is geldig t/m 31 december 2020 en is niet voor geld in te wisselen. Lees de voorwaarden voor de dagopvang onderaan deze pagina.

Pension-dagopvang-honden

Dagopvang honden

Dagopvang voor honden kan voor een paar uur zijn, een hele dag of zelfs een vast aantal dagen per week.

Klik hier voor de openingstijden van de Dagopvang. Klik hier voor de tarieven van de Dagopvang.

U kunt, in overleg, ook op zaterdagen gebruik maken van de Dagopvang.

Voor meer informatie of om uw hond aan te melden, kunt u bellen naar 075 – 615 66 66 of e-mailen naar asiel@dierenzorg.net, graag onder vermelding van Dagopvang honden.

Ik was het niet

Hoe werkt de dagopvang?

’s Ochtends meldt u zich bij Dierenzorg Zaanstreek. De dierenverzorger brengt uw hond naar een kennel. Eventueel wordt uw hond met een speelkameraad in de kennel geplaatst. 

De kennel bestaat uit een binnen- en ruim buitenverblijf. Het binnenverblijf heeft vloerverwarming. Daar krijgt uw hond een  mand met warme deken en een bak water. Voor een frisse neus kan uw hond door het luikje naar het buitenverblijf stappen. Vanuit het buitenverblijf kunnen de honden elkaar zien (door hekken) en verder alles goed in de gaten houden.

Op de velden staan ’s zomers badjes met water, waarin ze kunnen spelen. Ook kunnen de honden op klimtoestellen klimmen, kuilen graven of achter elkaar aanrennen.

Onze medewerkers houden de honden die alleen op een veld staan gezelschap. Ook tussendoor spelen zij met de honden op de velden. 

Lekker graven met z'n allen!

Dagindeling

 • ’s Ochtends gaan de honden naar buiten en in groepen op de speelvelden. Daar kunnen ze lekker met elkaar spelen. De dierenverzorger zoekt een passende groep voor uw hond. Ondertussen worden alle kennels volledig gereinigd.
 • Einde van de ochtend worden de honden naar binnen gehaald en kunnen ze rusten in de kennels.
 • In de middag gaan de honden twee keer naar buiten op de speelvelden, telkens met rust in de kennels tussendoor.
 • Tussen 16:00 en 17:00 kunt u uw hond weer ophalen.

Uw hond kan behoorlijk met modder gespeeld hebben overdag. Neem daarom een handdoek mee mocht u uw hond met de auto komen halen. 

Dierenpp-en-checkboekje

De voorwaarden

 1. Alle honden dienen bij afgeven te zijn gevaccineerd. Wij vragen u een geldig vaccinatiebewijs of ingevuld dierenpaspoort te overleggen. Deze documenten worden door ons bewaard totdat u uw huisdier weer op komt halen, zodat wij over de nodige informatie beschikken op een moment dat er iets voorvalt bij de dagopvang;
 2. De honden moeten gevaccineerd zijn tegen:
  • Parvo en hondenziekte: minstens drie weken voor de eerste dag bij de dagopvang;
  • Kennelhoest, de ziekte van Weil en para-influenza: minstens drie weken voor de eerste dag bij de dagopvang;
 3. Indien uw huisdier tijdens de dag medicijnen of (dieet)voer nodig heeft, overlegt u van tevoren met ons de mogelijkheden.

De tarieven van de Dagopvang vindt u hier.