Menu Sluiten

Honden- en kattenpension

Kennels Pension

Het hondenpension

Voor de honden die in onze dagopvang komen, hebben wij ook logeerplaatsen beschikbaar. Net als bij de dagopvang verblijft de hond in een kennel met een eigen binnen- en buitenverblijf.

In het binnen verblijf hebben wij vloerverwarming en alle honden krijgen een heerlijke mand met zachte deken. De honden die blijven logeren krijgen tweemaal daags te eten. Wij verzorgen standaard voer tijdens het verblijf. U kunt ook uw eigen voer meegeven.

Overdag brengen we de honden naar onze speelvelden, waar ze met elkaar kunnen ravotten.

Indien uw hond speciale dieetvoeding en/of medicijnen nodig heeft, moet u dit voor de start van het pension verblijf aangeven. Ook moet u zelf voldoende dieetvoer of medicatie meegeven voor het gehele verblijf.

Voor de tarieven klikt u聽hier.

Achter de schermen bij het hondenpension

Ik was het niet
Ik was het niet
Even bemoeien met de schoonmaak
Even bemoeien met de schoonmaak
Lekker graven met z'n allen!
Lekker graven met z’n allen!
Even shinen op de foto
Even shinen op de foto
Ik ben niet nieuwsgierig :-)
Ik ben niet nieuwsgierig 馃檪
Leuk zo'n speeltrein!
Leuk zo’n speeltrein!
Van onderen!!
Van onderen!!
Zo. Heb ik even geklommen.
Zo. Heb ik even geklommen.

Vorige
Volgende
IMG-6845

Het kattenpension

Het kattenpension van Dierenzorg Zaanstreek heeft twee kamers waar de katten verblijven.聽Meerdere katten uit 茅茅n gezin plaatsen wij (indien mogelijk) in dezelfde kamer.

Alle kattenkamers hebben een afgesloten buitenruimte. Via een kattenluik kunnen de katten vrij van binnen naar buiten.

De eerste dag laten we uw kat even rustig wennen. Bij het brengen zetten wij hem/haar in een apart verblijf. Hier heeft uw kat een lekker mandje, eten en drinken. Verder laten we hem/haar zoveel mogelijk met rust. Zo kan de kat rustig wennen aan de nieuwe omgeving. Hij/zij heeft wel uitzicht op de andere katten, maar kan nog even rustig de kat uit de boom kijken.

Vanaf de tweede dag krijgt uw kat de keuze om zich bij de andere katten in de kamer te voegen. Wij houden in de gaten of er hierbij geen problemen optreden. Onze medewerkers verzorgen uw kat iedere ochtend en middag.

Indien uw kat speciale dieetvoeding en/of medicijnen nodig heeft, moet u dit voor de start van het pension verblijf aangeven. Ook moet u zelf voldoende dieetvoer of medicatie meegeven voor het gehele verblijf. Omdat wij uw kat in dit geval apart eten of medicijnen moeten geven, rekenen wij hier een toeslag voor.

Voor de tarieven klikt u聽hier.

Achter de schermen bij het kattenpension

Hoi!
Hoi!
Schilderij
Schilderij
Dorst!
Dorst!
Ik zit hier prima!
Ik zit hier prima!
Dorst
Dorst
Ik was het niet!
Ik was het niet!
Leuk speelgoed!
Leuk speelgoed!
Mooi plekje!
Mooi plekje!
Lieverd
Lieverd
Ff kiekje maken
Ff kiekje maken
Mooi he!
Mooi he!
Standbeeld!
Standbeeld!
Lekker luieren
Lekker luieren
Handig al die trappetjes
Handig al die trappetjes

Vorige
Volgende

De voorwaarden

1.       Alle katten en honden dienen bij opname in het pension de vereiste vaccinaties te hebben. Bij het brengen van uw dier moet u een geldig vaccinatiebewijs of ingevuld dierenpaspoort afgeven. Deze documenten worden door ons bewaard totdat u uw huisdier weer op komt halen. Een kopie van deze documenten is niet voldoende, u moet het originele document afgeven.

2.     Verplichte vaccinaties voor honden:

路         Parvovirus en hondenziekte: deze ziektes vallen onder de algemene vaccinatie cocktail voor honden (vaak aangeduid als DHP vaccinatie). Deze moet elke drie jaar herhaald worden. De laatste vaccinatie moet minstens drie weken voor de eerste dag in het pension zijn gegeven.

路         De ziekte van Weil en para-influenza: deze ziektes vallen onder een aparte vaccinatie (vaak aangeduid L4). Deze moet jaarlijks herhaald worden. De laatste vaccinatie moet minstens drie weken voor de eerste dag in het pension zijn gegeven.

3.     Aangeraden vaccinatie voor honden:

路         Kennelhoest: tegen deze zieke wordt een aparte vaccinatie gegeven. Deze wordt elk jaar herhaald. Deze vaccinatie is niet verplicht, maar wel aangeraden.

4.    Verplichte vaccinaties voor katten:

路         Kattenziekte: deze ziekte valt onder de algemene vaccinatie cocktail voor katten. Deze moet elke drie jaar herhaald worden. De laatste vaccinatie moet minstens drie weken voor de eerste dag in het pension zijn gegeven.

路         Niesziekte: deze ziekte valt onder de algemene vaccinatie cocktail, maar er wordt ook apart tegen gevaccineerd. Deze moet elk jaar herhaald worden. De laatste vaccinatie moet minstens drie weken voor de eerste dag in het pension zijn gegeven.

5.    Katten moeten bij binnenkomst gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Als dit niet het geval is, kan uw kat geweigerd worden.

6.    Indien uw huisdier tijdens het verblijf in het pension medicijnen of dieetvoer nodig heeft, moet u dit voor het pensionverblijf overleggen. Ook moet u genoeg medicijnen of dieetvoer meegeven voor het gehele verblijf.

7.     Annuleringsvoorwaarden:

路         De annuleringsvoorwaarden zijn van kracht na het ontvangen van een reserveringsbevestiging.

路         Annulering dient schriftelijk te worden gedaan, via e-mail. De datum van ontvangst van de e-mail zal gelden als datum van indienen.

路         Bij annulering door de eigenaar worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

Bij annulering tot 2 maanden voor de start van het verblijf, 25% van het totale bedrag

Bij annulering tot 1 maand voor de start van het verblijf, 50% van het totale bedrag

Bij annulering tot 2 weken voor de start van het verblijf, 75% van het totale bedrag

Bij annulering binnen 2 weken voor de start van het verblijf, 100% van het totale bedrag

 

Overige pension voorwaarden kunt u hier downloaden.

De tarieven van het Pension vindt u hier.