Pension en dagopvang

Gaat u op vakantie en kunt u uw hond of kat niet meenemen? Of kunt vanwege een ziekenhuisopname even niet zelf voor uw huisdier zorgen? Bij het pension van de Zaanse Stichting Dierenzorg zijn uw dieren in goede handen! Ook honden waarvan het baasje overdag niet thuis is, kunnen bij Dierenzorg worden opgevangen.

Reserveren kan telefonisch tussen 9.00 en 16.30 uur via 075-615 66 66.

Het pension van Dierenzorg heeft 18 hokken beschikbaar voor katten en 25 ruimtes voor honden. Meerdere katten uit een gezin kunnen eventueel samen in een hok. Alle kattenhokken hebben een buitenruimte en de katten kunnen vrij van buiten naar binnen. Honden spelen, als ze dat willen, de hele dag op de velden.

Dagopvang
Dagopvang van honden kan voor een paar uur zijn, een hele dag of zelfs een vast aantal dagen per week. De tijden zijn op afspraak. Abonnementshouders (met een kaart voor 10x) kunnen na betaling van een borg zo’n sleutel krijgen. U kunt, in overleg, ook op zaterdagen gebruik maken van de dagopvang.

Openingstijden
Pension:
09:00 – 12:00 uur (halen, maandag t/m zaterdag)
13:30 – 16:00 uur (brengen, maandag t/m zaterdag)

Afwijkende breng- en haalmomenten altijd eerst telefonisch overleggen ivm rust en verzorging van onze pensiongasten. Op zon- en feestdagen zijn we gesloten.

Dagopvang:
08:30 – 16:30 uur (buiten deze tijden heeft u uw sleutel nodig)

Reserveer bijtijds!
Het pension en de dagopvang zijn een populair, vertrouwd en bekend opvangadres in de Zaanstreek. Dat betekent dat vooral in de schoolvakanties al gauw is volgeboekt. Vroegtijdig reserveren (voor de zomervakantie al voor februari) is heel belangrijk om teleurstellingen te voorkomen.

Tarieven Pension en Dagopvang
Voorwaarden Pension en Dagopvang